Gedaan met sluikstort onder brug Brusselse Ring: Wegen en Verkeer plaatst vangrails

C21

Gedaan met sluikstort onder brug Brusselse Ring: Wegen en Verkeer plaatst vangrails

Scherm__afbeelding_2023-01-30_om_10
 

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt begin 2023 onder de brug van de Brusselse ring (R0) over de Pontbeeklaan (N9) in Asse.
Vangrails beschermen de pijlers van de brug en moeten een eind maken aan het sluikstorten en foutparkeren onder de brug.
Sluikstort en foutparkeren  
Onder de brug van de de Brusselse ring over de Pontbeeklaan (N9) ligt vaak afval. Daar wil het Agentschap Wegen en Verkeer wat aan doen. Nieuwe vangrails moeten de pijlers beter afschermen en een eind maken aan het sluikstorten. Ook foutparkeren onder de brug door vrachtwagens en auto’s is na de ingreep niet meer mogelijk.    
Werken van eind januari tot begin februari  
De werken vinden plaats van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari. De eerste dagen wordt gewerkt op de weghelft richting Zellik, daarna is de weghelft richting Asse aan de beurt. Tijdens de werken op de weghelft richting Asse wordt de afrit naar de Pontbeeklaan afgesloten. Auto’s moeten omrijden via de de rotonde om de Pontbeeklaan te bereiken. Tijdens de werken op de weghelft richting Zellik moet het verkeer op de Pontbeeklaan over versmalde rijstroken.  > Actuele informatie is terug te vinden op wegenenverkeer.be/asse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief