ASSE - Een hilarische komedie van Toneelkring Vrij & Blij

C21

ASSE - Een hilarische komedie van Toneelkring Vrij & Blij

Asse_toneel_23
 
De hilarische komedie van de Toneelkring Vrij & Blij uit Asse, in regie van Stijn De Wolf, zal iedereen kunnen bekoren. Het is lachen vanaf het eerste moment. Met ook af en toe een heel klein beetje drama... Niet te missen dus, speeldata: vrijdag 8/12 om 20u, zaterdag 9/12 om 20u, zondag 10/12 om 15u en maandag 11/12 om 20u.
Er staat een cameraman op het podium. Mensen lopen over de scène op zoek naar attributen. Sommigen herhalen hun tekst. Anderen vinden het juiste kostuum niet. Druk druk druk… Dat is onder andere wat het publiek zal zien in de nieuwe productie van Toneelkring Vrij & Blij. Naar jaarlijkse gewoonte brengt deze lokale toneelvereniging begin december een meesterstuk van formaat. En dat humor weer de rode draad is, hoeft niet meer gezegd. Een filmploeg is neergestreken in het Cultureel Centrum van Asse voor het draaien van een langspeelfilm. Het lijkt een fijne gebeurtenis, maar niet alles loopt zoals het zou moeten…Tijdens de opnames blijkt al snel dat er iets serieus mis is met productieleider André. Regisseur Francis is tot over zijn oren verliefd op Lola en Philippe doet er alles aan om zijn carrière een boost te geven. En regieassistent Baptist? Wel ja... die probeert de boel te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt.
 
Deze hilarische komedie, in regie van Stijn De Wolf, zal iedereen kunnen bekoren. Het is lachen vanaf het eerste moment. Met ook af en toe een heel klein beetje drama... Niet te missen dus! Rein Roesems, voorzitter van Vrij & Blij: “De keuze van het stuk was snel gemaakt. Een jong, recent en modern stuk van Loge 10. Daar was geen twijfelen aan! Stilte, we draaien! is een stuk waar we dolle humor combineren met tijdloze en hedendaagse elementen. Het publiek wordt meegenomen in dialogen die van het ene in het andere avontuur over gaan. Een absolute aanrader voor jong en oud. Iedereen van harte welkom!”
 
Praktisch
 
Cast: Peter Esselens, Rein Roesems, Vera Spinnoy, Marleen Wynant, Robin van den Bossche, Jurgen Van Der Burght, Leen De Buel, Pascale De Ridder en Tibo Oeyen. Regie: Stijn De Wolf
 

Locatie: CC Asse, Huinegem 4    Speeldata: vrijdag 8/12 om 20u, zaterdag 9/12 om 20u, zondag 10/12 om 15u en maandag 11/12 om 20u 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief