CC EN Bib ASSE stellen nieuw programma voor

C21

CC EN Bib ASSE stellen nieuw programma voor

Cover
 
Op dinsdag 7 mei (19.30 uur - cultuurzaal) stellen de programmatoren van cultuurcentrum en bib Asse de nieuwe programmatie (seizoen 2024 – 2025) live voor aan het publiek. Het team geeft duiding bij het pas samengestelde cultuuraanbod. Info uit eerste hand dus, want de seizoensbrochure zelf komt pas een week later in de brievenbus terecht. En in tegenstelling tot de voorbije jaren niet meer bus aan bus in buurgemeenten Opwijk en Merchtem. Iedereen is welkom; de avond is gratis. Inschrijven kan vanaf maandag 15 april via https://www.ccasse.be/programmatieavond en T 02/ 456 01 60.  
 
De programmatoren van het cultuurcentrum en de bib rondden de samenstelling van het cultuuraanbod 2024 – 2025 af. De focus gaat nu naar het communiceren van deze plannen.  
Uit eigen ervaring; zij zien voorstellingen vaak al op voorhand, kennen de gezelschappen, spelers en muzikanten en kregen zelf al achtergrond van de makers. 
 
Ook muziek
Naast de presentatie is er muziek te horen van een artiest die later in het CC op de planken zal staan. Nababbelen kan bij een drankje. De programmatieploeg is dan ook beschikbaar voor extra vragen. 
Deze avond is gratis. Wie geïnteresseerd is, schrijft zich – vanaf maandag 15 april - in via https://www.ccasse.be/programmatieavond. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
Tim Acke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief