Nieuwe leuningen voor vier bruggen op de Brusselse ring in Wemmel ASSE

C21

Nieuwe leuningen voor vier bruggen op de Brusselse ring in Wemmel ASSE

Scherm__afbeelding_2024-04-17_om_09
 

Vanaf maandag 22 april 2024 vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de leuningen van drie bruggen in Wemmel en een brug in Asse. De werken gebeuren ‘s avonds en ‘ s nachts (21u - 6u)door een mobiel werfteam dat de werken aan de bruggen combineert. Daarbij wordt telkens een deel van een rijstrook en/of een deel van de pechstrook ingenomen. 

Deze werken volgen pas na de nachtelijke asfalteringswerken op de parallelweg van de Brusselse buitenring in Wemmel (R0) die op drie nachten van dinsdagavond (20u) 16 april tot vrijdagochtend 19 april (6u) uitgevoerd worden.
Twee maanden vernieuwingswerken ‘s avonds/’s nachts tot eind juni 
De afbraak en heropbouw van de randbalk waar de nieuwe leuningen op rusten, wordt uitgevoerd vanaf maandag 22 april 2024. We breken op iedere brug deze basis op waarmee de leuningen op de brug rusten en vervangen deze door een nieuwe randbalk in beton. Nadien plaatsen we de nieuwe leuningen. Er wordt telkens tussen 21u ‘s avonds en 6u 's ochtends met een mobiele werf een maand vanop de Brusselse binnenring en een maand vanop de Brusselse buitenring gewerkt.
Drie bruggen in Wemmel, een brug in Asse
Het Agentschap Wegen en Verkeer combineert de vernieuwingswerken aan drie bruggen van de Brusselse ring (R0) in Wemmel en een brug in Asse. Begin april werden op een week tijd ‘s nachts, zowel op de buiten- als binnenring, de bestaande leuningen van alle bruggen al weggenomen en vervangen door tijdelijke leuningen: 
De brug over de landbouwweg tussen Oude Jetseweg en Schapenweg (Wemmel) 
De brug over de Tentoonstellingslaan/Steenweg op Brussel (N290) (Wemmel) 
De brug over de Koningin Astridlaan (Wemmel) 
De brug over het mountainbikepad tussen de Jan Longinstraat en de Bosstraat (Asse) 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief