ASSE – Open Bedrijvendag bij ALD carmarket

C21

ASSE – Open Bedrijvendag bij ALD carmarket

Editiepajot_asse_ald_automarket_foto_steven_walravens
Elk jaar biedt ALD carmarket 11.000 tweedehandswagens aan. Foto Steven Walravens
 
Editiepajot_asse_ald_automarket_2_foto_steven_walravens
Elke maand worden honderden eindecontractvoertuigen aangeboden. Foto: Steven Walravens
 

Ruim 450 bedrijven namen zondag deel aan de Open Bedrijvendag. Ook ALD carmarket in Kobbegem, dat een onderdeel is van leasemaatschappij ALD Automotive openden de deuren voor het grote publiek. “Ondanks dat wij met ALD carmarket  op de Belgische en internationale markt één van de grootste aanbieder zijn van tweedehandsvoertuigen, is het bedrijf in onze streek nogal ongekend. De Open Bedrijvendag was dan ook de ideale manier om de bevolking met ALD carmarket te laten kennis maken.” aldus Gauthier Vanyperzeele van ALD Automotive.

“Het jaarlijks te koop aanbieden van 11.000 wagens vraagt een immense logistieke organisatie. De wagens zijn tussen enkele maanden en de vier jaar oud met een kilometerstand dat varieert van 3.000 tot 160.000 km. ” Licht Gauthier ons toe. “Na een grondige expertise worden alle eindecontractvoertuigen getransporteerd naar ons Car Sales Center te Asse. Daar worden zij gereinigd, wordt het dossier van elke wagen vervolledigd met foto’s en worden de wagens online te koop aangeboden. Enerzijds via een biedinglijst waartoe enkel professionele autohandelaren toegang hebben en anderzijds via een vaste prijslijst waarop ook particulieren een kijkje kunnen nemen. Wij staan garant voor de juistheid van de kilometerstand en de voor de technische staat van het voertuig. Zo werd het onderhoud steeds uitgevoerd binnen het officiële dealernetwerk en volgens de onderhoudsintervallen voorgeschreven door de constructeur. Hierdoor is de geschiedenis van elke wagen tot in de puntjes gekend en weet de klant perfect wat hij koopt.”
Wie op zoek is naar een jonge tweedehandswagen moet zeker en vast eens een kijkje nemen op www.ald-carmarket.be of tijdens de kantooruren een bezoekje brengen aan de showroom waar ruim 500 wagens netjes op een nieuwe eigenaar staan te wachten. Het autobedrijf is gelegen aan de Broeikooi 280, 1730 Kobbegem.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief