HALLE – ‘Strepke Trekken ‘ de nieuwe carnaval cd van Yves & Bertrand.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – ‘Strepke Trekken ‘ de nieuwe carnaval cd van Yves & Bertrand.

Carnavalcd_1
Foto Emile Devogeleer
 
Carnavalcd_2
Foto Emile Devogeleer
 
Carnavalcd_3
Foto Emile Devogeleer
 

  Wat voor Yves Debast en Bertrand Demiddeleer in 2003 begon als een hobby, Halse carnavalsliedjes samen bundelen op één cd, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met carnaval Halle.‘Het is een hobby waar ze ten eerste veel plezier aan beleven, en veel vriendschap en erkenning voor terug krijgen vanuit het Halse carnavalsleven’ aldus Bertrand.

Inmiddels zitten de twee vrienden al aan hun 15de cd vol met carnavalsliedjes van eigen bodem, het begon met één cd per jaar maar ondertussen zijn het er twee per carnavalsjaar geworden. De tweede verschijnt binnen 3 weken .

‘Bijna elke groep heeft zijn eigen lied of medley en sommige zelf een stoetslied, genoeg stof om een tweede mee te vullen’ zegt Yves Debast.

 Op de cd ‘ strepke trekken’ staan 19 knallers om met carnaval ambiance en plezier te garanderen, nummers van Ronny de facteur, Gilles & pierrots van Gruut Halle, Joanna en Titi, Prins John, De Mini’s, Prins Wouter, De vraave van de Leste Kannekes, De Fleerefluiters,Joop en de Lange, Den Belleman met zijn Bellevraa, het winnende nummer van de gouden micro 2017 tijdens Halle op Losse Schroeven‘ Mottige Duus’ van de Leste Kannekes, Van t Vat, De Muyllekes, Tienentander, De Froesjeleirs, Ambihans, Mimi en Titi, Johnny Walters en als bonustrack een nummer van 11 jaar geleden, maar in een nieuw jasje gestoken ‘Strepke Trekken’ van de Leste Kannekes.

 Verleden jaar waren de 350 cd’s uitverkocht nog voor carnaval Halle echt los barste, dus is nu ook de boodschap, wie zijn collectie wil aanvullen moet er snel bij zijn, want ook dit jaar zullen de 350 stuks vlot en snel de deur uit zijn.

De cd’s zijn te koop in de twee carnavalswinkels Las Fiestas, Cardano en in de frituur De Tipzak in Halle, Voor deze ambiance cd betaal je slechts 15€ voor 19 echte carnavalstoppers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief