Iedereen heeft een HART voor carnaval Halle

C21
Halle_carnaval
 

Iedereen heeft een HART voor carnaval Halle

Dsc_3586_01__large_
 
Dsc_3560_01__large_
 
Dsc_3647_01__large_
 
Carnavalaffiche-2019-733x1024
 
Dsc_3572_01__large_
 

 ‘Iedereen heeft een HART voor carnaval Halle’ en dat is wat Halattraction wil tonen aan iedereen die wat te maken heeft met de grootste carnaval van Vlaams Brabant. Het ontwerp van de nieuwe affiche toont duidelijk zijn boodschap in de vorm van een hart ingevuld met foto’s van alle carnavalverenigingen, zodat het geheel een groot hart vormt.

Een groot hart heeft de vzw Halattraction wel degelijk en laten dit merken door jaarlijks een cheque te overhandigen aan het Centrum voor Menswelzijn te Halle. Dit is mogelijk door de jaarlijkse verkoop van de felbegeerde medailles en pins van carnaval Halle. Wie nog geen medailles en pins heeft kunnen kopen, heeft nog de kans om eentje aan te schaffen zaterdag tijdens de prinsenverkiezing in CC ‘t Vondel. Het is een speciale medaille geworden waar de pins in verwerkt is en eventueel los kan gemaakt worden. De medaille met pins kost €15 en de pins afzonderlijk €3.

 Halattraction laat ook de kinderen/mensen carnavalvierders met een beperking niet in de kou tijdens carnaval Halle, en ging in op een voorstel van Anneke Corijn en Sonia D’ours van Radio Victoria tijdens een uitzending van Carnavalitis om een prikkelarme namiddag in te lassen. Halattraction en de foorkramers zijn tot een akkoord gekomen om deze prikkelarme namiddag ( met gedempte muziek en minder flikkerende lichten ) te laten doorgaan op donderdag 28 maart, en volledig gratis.

 2018 was voor de vzw een turbulent jaar om snel te vergeten, een deel van het bestuur was het niet eens met sommige beslissingen en verlieten Halattraction. “Maar de Halse carnavalgemeenschap blijft achter ons staan “ aldus voorzitter Jos Appelmans.

 Met een nieuw bestuur en de carnavalsgemeenschapen, het stadsbestuur, de veiligheidsdiensten achter ons word ook carnaval Halle 2019 een groot feest.

 Leden en bestuur Halattraction:

 * Jos Appelmans       Voorzitter

* Joeri Timperman    Ondervoorzitter

* Marc Picalausa      2de Ondervoorzitter/Juridisch

* Kenny Borremans   Secretaris / Veiligheidscoordinator

* Johnny Carels         Penningmeester

* Kim Timperman      Verantwoordelijke Outdoors

* Frédéric Scourneau Verantwoordelijke events

* Marc Tordeurs

* Emile Bonnewijn

* Eddy Matton

* Chris Van Houdt

* Josse Vanzeebroeck

Halattraction is een vzw die bestaat uit een groep vrijwilligers die zich jaarlijks belangeloos inzetten om jaarlijks het grootste en gratis evenement in Halle te organiseren. Het Halse carnaval waar de Hallenaren terecht fier op zijn.

Samen met de verschillende carnavalsgroepen, vriendenkringen, en ordes werken zij samen naar het carnavalsweekend toe.

Volgende afspraak is zaterdag 26 januari in CC ‘t Vondel voor de prinsenverkiezing.


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief