Opvallen is een gouden troef in de reclamestoet tijdens carnaval Halle

C21
Halle_carnaval
 

Opvallen is een gouden troef in de reclamestoet tijdens carnaval Halle

Dsc_8997_02
 
Dsc_2433__large_
 
Dsc_9299
 

Traditioneel opent de reclamestoet het grote feest in op Carnaval zondag. De reclamestoet opent de weg voor de aansluitende carnavalstoet en mag rekenen op dikke rijen toeschouwers. Wie zijn aanwezigheid slim aanpakt en origineel opvalt, blijft zeker in het geheugen van de talrijke bezoekers hangen. Een unieke belevenis met een sterk commercieel karakter, dat is de reclamestoet van Carnaval Halle. Ongetwijfeld een doelgerichte reclamecampagne die u tijdens uw deelname zelf kan sturen. U legt persoonlijk contact met de omstaanders en vestigt de aandacht op datgene voor u belangrijk is. ‘Opvallen is een gouden troef’.

Wees origineel, val op tussen uw mededeelnemers, goed doelgerichte informatie en kies de juiste gadgets of folders.

U kunt op een eenvoudige manier een mensenmassa attent maken op uw zaak of product, nog niet ingeschreven aarzel niet en schrijf u nu in via in@halattraction.be inschrijven kan nog tot 17 maart 2019.

Garage ‘EUROSTAR 2000 MERCEDES-BENZ’ beste verkoper in België ( 2018-2017-2016) neemt dit jaar voor het vijfde jaar op rij deel als jaarsponsor, nadat Eurostar 2000 vele jaren ervoren te zien was in de reclamestoet, en samen is opgegroeid met Halattraction tot jaarsponsor van de mooiste carnaval van Vlaams Brabant.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief