Grootste Halloween party van Vlaanderen met bekende DJ's: Halloween Hotel

C21
Halle_carnaval
 

Grootste Halloween party van Vlaanderen met bekende DJ's: Halloween Hotel

Halloween_hotel
 
Sh2_2371__large_
 

Al een tijdje rijpt het idee om een groot verkleed thema- event te organiseren tijdens Halloween. Halle is natuurlijk de uitgelezen locatie met de prachtige zaal 't Vondel en heel veel enthousiaste feestvierders.

Met de grote festivals zoals Tomorrowland en Laundry Day in gedachten hadden we ook heel graag een mooi gedecoreerd podium en enkele bekende dj´s erbij.
We kozen dit jaar voor DJ Kelly Pfaff die momenteel te zien is in 'Dancing with the stars', Pat Krimson, want 'no Patje no party' en we sluiten af met Het Laatste Uur van Sven Ornelis.Tussendoor zal DJ Calle zorgen voor de scary tunes en de dansbare griezelhits. 

Verder is er een illusionist als openingsact (bekend van Belgium Got talent), gogo danseressen, aangepaste dranken en hapjes.Wat dachten jullie van onder andere een bloedtransfusie cocktail in echte bloedzak of een Blood shot in een doktersspuit.Het podium zelf zal bestaan uit een DJ booth en een decor in het thema van dit jaar: Halloween Hotel.In ons hotel mag ook natuurlijk de 18+Kids club niet ontbreken, waar een gin bar voorzien is met op het menu een Bloody Barbie of een Kreepy Ken.Verder heel wat confetti shooters en een mobiele photobooth waar je de leukste kriepjes kan maken.
Ook het personeel zal volledig de Halloween Hotel sfeer uitademen met hun kostuums en make-up.

We hopen dat Halle aanwezig zal zijn om hier een groot succes van te maken en dat we elk jaar de grootste Halloween Fuif van Vlaanderen in Halle kunnen organiseren met natuurlijk jaarlijks een nieuw thema. Dus Halle... ready for check- in ?

Info en tickets : Ticketprijs : 20 euro, verkrijgbaar online via de website party.lasfiestas.be of in één van onze Las Fiestas winkels (Halle, Aalst en Gent)

Locatie : 'T Vondel, Joseph Possozplein 40, 1500 Halle

Opening Halloween Hotel 2 November 2019 vanaf 20.30u


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile & ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief