Blikskes & Bubbels Carnaval HALLE in Bubbels

C21
Halle_carnaval
 

Blikskes & Bubbels Carnaval HALLE in Bubbels

Affice-blikjes-en-bubbels-1
 

Corona, Quarantaine, Binnen zitten, Mondmaskers, Bubbels… Zijn jullie het ook beu ? Wij alvast wel.

 

We hopen jullie eindelijk eens terug te zien in levende lijve en samen een leuk moment door te brengen, allemaal “Corona-Proof”.

 

Daarom organiseren we op 13 september ons allereerste “Corona-Proof” B&B Event!

 

We horen jullie al denken B&B, we gaan een dagje op vakantie? Nee, we blijven in onze vertrouwde carnavalstad Halle, meerbepaald het Leideplein. Daar zetten we op 13 september 30 Bubbels klaar waarin per bubbel maximum 10 personen kunnen plaatsnemen. Een Bubbel is een afgebakende privé-zone speciaal voor jullie. Van daaruit kan je gedurende 3 uur genieten van verschillende verrassingsoptredens. Dorst tijdens het optreden ?  Ook daarvoor moet je je Bubbel niet verlaten.  Bij ons is iedereen VIP. Verschillende drankkarren zullen tussen de bubbels rijden om jullie te bevoorraden van… Blikjes ! Vandaar dus de naam van het event : BUBBELS & BLIKJES

 

Praktisch hebben we 2 identieke shows, eentje om 14 uur en eentje om 20 uur, die elk 3 uur duren. Per show zijn er slechts 30 bubbels beschikbaar om te komen meegenieten, snel beslissen is de boodschap dus. De prijs per Bubbel is 100€, met een maximum capaciteit van 10 personen.  Blikjes worden aan democratische prijzen aangeboden.

 

Reserveren kan enkel via de website van Halattraction/reservatie Let wel dat je de contactgegevens van de 10 mensen die in je Bubbel zullen plaatsnemen bij de hand hebt want die heb je nodig om te kunnen reserveren.De inschrijver is verantwoordelijk voor de correcte contactgegevens voor ieder ingeschreven persoon.

 

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2020
Devogeleer Emile
Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief