HALLE - Kindercarnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kindercarnaval

Dsc_7338__groot_
 
422971865_766606482169978_6090089475959994403_n
 
Dsc_7459__groot_
 
Dsc_7940_01__groot_
 
Dsc_8021_01__groot_
 

 Halattraction organiseert met veel enthousiasme kindercarnaval dat in de eerste plaats bedoeld is om de kleintjes een onvergetelijke namiddag te bezorgen, vol plezier en carnavalsvreugde.

Kindercarnaval staat garant voor kleurrijke kostuums , vrolijke muziek en dans, optredens van artiesten op kindermaat, kortom alles is gericht op het bieden van een unieke en plezierige ervaring voor de kleintjes. Het doel is om alle kindjes een leuke namiddag te bezorgen , maar ook om hun verbeelding te stimuleren en een liefde voor carnavalstradities te ontwikkelen.

Het is de perfecte gelegenheid om de carnavalmicrobe te verspreiden. We willen niet alleen dat kinderen genieten van de festiviteiten, maar we streven er ook naar om hen te laten proeven van de unieke sfeer die carnaval met zich meebrengt en dat hier de kiem wordt geplant voor toekomstige carnavalisten. Door hen op jonge leeftijd te betrekken, leggen we de basis voor een sterke carnavalsgemeenschap naar de toekomst toe.

Tijdens deze namiddag wordt ook het nieuwe mini-prinsenpaar verkozen. Dit jaar zijn er niet minder dan 7 kandidaatjes : 3 jongens en 4 meisjes… Sven, Mano, Thorin, Isa, Loena, Amélie & Sofie.

Dit jaar werd er geen thema opgelegd, juist om de kandidaatjes de kans te geven om elk hun eigenheid en creativiteit te tonen, zodanig dat de persoonlijkheid van elk kandidaatje tot uiting kan komen. Elk kind krijgt de kans om te schitteren op zijn eigen manier. Ze worden onderworpen aan spelletjes en leuke proeven en mogen elk hun eigen creatie brengen in een show met een dansje of liedje.

Het nieuwe miniprinsenpaar wordt bijgestaan door het minihofnarrenpaar. Ook zij zullen de 3 dolle dagen samen het grote prinsenpaar en hofnarrenpaar van op de eerste rij mogen beleven. Daags nadien hebben ze al hun eerste opdracht en mogen ze officieel de kermis openen en dit is dan ook meteen het startschot van carnaval editie 2024!  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief