DRONGENBOS Felix Art & Eco museum is genomineerd voor Toerisme Awards

C21

DRONGENBOS Felix Art & Eco museum is genomineerd voor Toerisme Awards

Editiepajot_bart_devill___felixart_museum
ingezonden foto
 

 

Toerisme Vlaams-Brabant organiseert voor de derde keer de Toerisme Awards. Zopas werden de genomineerden bekend gemaakt, of meteen het startsein van de campagne voor de publieksprijs…. Wie wint de Toerisme Awards Vlaams-Brabant? Een Toerisme Award Vlaams-Brabant, dat is de ultieme bekroning voor elke toeristische beleving in onze provincie. Welk initiatief charmeert jou het meest? Wie verwelkomt elke fietser met open armen? Wat is de allermooiste wandeling?
Meer dan 50 verschillende ondernemingen hebben zichzelf kandidaat gesteld in één of meerdere categorieën. Een onafhankelijke jury selecteerde uit alle inzendingen drie genomineerden per categorie. Jullie kiezen echter de eindwinnaar. Alleen voor de categorie ‘Dé toeristische onderneming 2023’ zijn er negen kanshebbers genomineerd en kiest de sector zelf de uiteindelijke winnaar. Tijdens de Award-avond op 29 maart krijgen de genomineerden te horen wie de gegeerde award in ontvangst mag nemen.
Het publiek mag stemmen op genomineerden Toerisme Awards.Je maakt door te stemmen zelf kans op een van de tien waardebonnen van 150 euro voor een overnachting in Vlaams-Brabant. Als je wint, word je op 31 maart per mail op de hoogte gebracht.  "Met de Toerisme Awards willen we de ruime toeristische sector in de kijker zetten en een aantal verdienstelijke aanbieders van toeristische producten belonen voor hun inzet en innovatie. Want zonder producten geen toeristen en geen inkomsten uit toerisme”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde voor toerisme. Er waren 77 kandidaten voor de Toerisme Awards. Een professionele jury werd aangeduid om deze inzendingen grondig te evalueren. De jury nomineerde per categorie drie inzendingen. In de categorie Erfgoed naast de Molenwerkrgoep Betekom uit Begijnendijk en de Abdij en microbrouwerij Grimbergen  werd ook het Felix Art & Eco Museum uit Drogenbos genomineerd. “Voor de jury zijn alle genomineerden terechte winnaars. Maar slechts één genomineerde kan de Award in de wacht slepen. En daarvoor hebben we de hulp van het publiek nodig. Het publiek kan stemmen op één van drie genomineerden per categorie”, zegt gedeputeerde Gunther Coppens. Stemmen kan via www.toerismevlaamsbrabant.be/awards vanaf nu tot en met dinsdag 21 maart. Men kan slechts eenmaal stemmen per categorie en men maakt kans op één van de 10 bonnen ter waarde van 150 euro voor een verblijf in Vlaams-Brabant. De winnaars van de waardebonnen worden bekend gemaakt op vrijdag 31 maart.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 jan 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief