Speelplein De Krabbers

C21

Speelplein De Krabbers

Editiepajot_bart_devill___speelplein_de_krabbers_drogenbos
Ingezonden foto
 

 

Geen zomervakantie zonder speelplein De Krabbers in Drogenbos. En het is dit jaar niet anders! Zoals ook voorgaande jaren zijn in de zomer kinderen van 2,5 tot 12 jaar welkom op het speelplein De Krabbers.

Bij de Krabbers kunnen kinderen op een leuke manier en in een veilige omgeving hun vakantie doorbrengen en samen met leeftijdsgenoten spelletjes spelen, knutselen, deelnemen aan sportactiviteiten of naar de speelpleintjes van de gemeente gaan. De kinderen worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Per leeftijdsgroep zijn verschillende animatoren aanwezig om de activiteiten in goede banen te leiden. De animatoren worden bijgestaan door een team tweetalige hoofdanimatoren met de nodige diploma’s en ervaring. Inschrijven kan enkel op voorhand en bij voorkeur online via drogenbos.ticketgang.eu  .

Tarieven: Kinderen die in Drogenbos wonen en in Drogenbos naar school gaan 10 euro per dag. Kinderen die niet in Drogenbos wonen of naar school gaan 16 euro per dag. Voor meer info betreffende speelplein De Krabbers, e-mail naar dekrabbers@hotmail.com of te bellen naar dienst Vrije Tijd 02/333 85 14. Wegens werken aan de basisschool “Le Petit Chemin” gaan het speelplein deze zomer door in de Sporthall van maandag 8 juli tot woensdag 14 augustus.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 10 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief