Meer dan 20 kunstenaars op de derde editie van CASCO in Ninove

C21

Meer dan 20 kunstenaars op de derde editie van CASCO in Ninove

Editie_ninove_standbeeld_3__kopie_
Zij gaan ook.- Foto Marc Colpaert
 
Kunstenaars die een band hebben met Ninove stellen hun werk negen dagen gratis tentoon op de derde editie van CASCO in de Liberale Kring. De groepsexpo CASCO is aan haar derde editie toe en is intussen uitgegroeid tot een dynamisch kunstproject. Deze keer zijn er meer dan twintig verschillende kunstenaars en collectieven te ontdekken. Elk van hen heeft een band met Ninove.
 
 
Christel Bogaert, Danielle Bogaert, Ingrid De Bontridder, Els De Clercq, Bart De Freyne, Mieke D’hondt, Joke De Pever, Eric De Saedeleer, Antoine De Wael, Marleen Dewulf, Michèle Geeraerts, Kunstateljee +3, Jimmy Lambrechts, Nico Milo, Frans Neuckermans, Paté Patiné Collectief, Maggy Ronsijn, Robin Schouppe, Ilse Van Buggenhout, Han Van Der Haegen, Linda Van Opdenbosch, Steven Van Rossen en Mathilde Verschelden.
 
Schepen Henri Evenepoel, bevoegd voor cultuur: “Deze derde editie van CASCO biedt inmiddels plaats aan meer dan 23 lokale kunstenaars. Het bewijst de nood aan dit soort gezamenlijke artistieke toonmomenten met ruimte voor dialoog.”
 
 
 
Praktisch
 
Casco is te bezoeken vanaf zaterdag 6 april tot zondag 14 april doorlopend. Telkens van 14 tot 18 uur.
Liberale Kring, Dreefstraat 16, 9400 Ninove. Op donderdag 11 april geeft curator Hilde Nijs een rondleiding doorheen de expo. Vooraf inschrijven is niet nodig. De gidsbeurt start om 15 uur.
Alle info is terug te vinden op www.ninove.be/casco

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief