GERAARDSBERGEN zet deze zomer amfitheater op

C21

GERAARDSBERGEN zet deze zomer amfitheater op

Amfitheater
Simulatiebeeld van het amfitheater
 

Het terrein aan Den Bleek wordt deze zomer anderhalve maand lang - van half juni tot begin augustus - omgebouwd tot een zomerarena. In een pop-up amfitheater kunnen bezoekers genieten van al het moois dat onze lokale verenigingen en stadsdiensten te bieden hebben. Iedereen die een activiteit wil aanbieden (verenigingen maar ook bedrijven en particulieren), kunnen de arena gratis huren. Het retributiereglement daarvoor werd gisteren goedgekeurd tijdens de gemeenteraad. Tot 11 mei kan een activiteit worden gereserveerd.

Door de coronacrisis zijn heel wat activiteiten in onze stad niet kunnen doorgaan. Nu er steeds meer mensen gevaccineerd worden, wordt stilaan opnieuw meer mogelijk. Om de Geraardsbergenaars een mooie zomeragenda te kunnen bieden, plaatst het lokaal bestuur een zomerarena op het terrein aan Den Bleek. Dit volledig openlucht amfitheater biedt plaats voor maximaal 350 personen, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen.

Het amfitheater blijft anderhalve maand staan, van vrijdag 18 juni tot en met zondag 1 augustus 2021. Vanuit de stadsdiensten (Jeugd, CC De Abdij, kunstacademie, Cultuur, Sport, Samenleving, Huis van het Kind,…) worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook verenigingen, bedrijven of particulieren kunnen de arena gratis afhuren. Enkel bijhorende podiumtechnieken zijn betalend.

Nog tot dinsdag 11 mei kan een datum voor een activiteit worden gereserveerd via evenementen@geraardsbergen.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 30 apr 2021

archief