GERAARDSBERGEN- Sint-Catharinacollege: feel good geeft boost

C21

GERAARDSBERGEN- Sint-Catharinacollege: feel good geeft boost

Sk
Het 3de trimester trekt zich als een trein op gang op het Sint-Catharinacollege.
 

Het 3de trimester trekt zich als een trein op gang op het Sint-Catharinacollege. Na een moeizaam jaar kunnen de leerlingen weer voltijds les volgen en ook buitenschoolse activiteiten zijn opnieuw toegestaan, wat zorgt voor extra animo en sfeer: uitstappen, 50-dagen, Feel Good dagen met activiteiten van leerkrachten voor leerlingen om hen in de staart van deze corona-epidemie een boost te geven.
Directie en leerkrachten getuigen: “Onze leerlingen genieten zichtbaar en eventjes voelt alles weer normaal”.

“Feel Good” is waar het Sint-Catharinacollege als school voor gaat, voor elke leerling, elke dag opnieuw. “We zijn méér dan een school, we willen jou leren kennen, wat je voelt en wat je denkt, kortom wie je bent, telt voor ons.” Zegt directeur Filip Santens “Omdat iedereen verschillend is en wij ieders talent en interesse willen aanmoedigen, kiezen wij voor een ruim aanbod waarin jij je goed voelt en je weg vindt. Schuilt er een ondernemer of technieker in jou?
Ben je gefascineerd door cultuur en de klassieke talen? Denk je aan een carrière als verpleegster, kapster, journalist, ingenieur, onderzoeker, autotechnieker of lasser?

“Binnen onze modules vind je vast wat je zoekt : cultuur, klassieke en moderne talen, ondernemen, sport, STEM, techniek, toegepaste wetenschappen, welzijn. We hebben ons ook al terdege voorbereid op de modernisering van het secundair onderwijs die zich vanaf volgend schooljaar doorzet in het derde jaar.
Onze arbeidsgerichte domeinen bereiden je voor op de arbeidsmarkt via praktijk en stage. Terwijl de doorstroomgerichte domeinen je klaarstomen voor een studiekeuze als bachelor, graduaat of master. Na een richting met dubbele finaliteit kan je zowel naar de arbeidsmarkt als kiezen voor verder studeren.”

“Spreekt ons aanbod je aan? Ben je op zoek naar een school waarin we “feel good” geen loze gedachte vinden? Dan is het Sint-Catharinacollege jouw “place-to-be”.” Besluit directeur Santens

Je vindt nog meer informatie en ons volledig aanbod op www.sintcatharinacollege.be.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 13 sep 2021
Jimmy GODAERT | 08 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief