GERAARDSBERGEN en zijn omgeving als inspiratie voor dichtbundel”.

C21

GERAARDSBERGEN en zijn omgeving als inspiratie voor dichtbundel”.

Foto_frank_sporen_van_rood_3
Frank Renders
 

Op zondag 17 oktober 2021 heeft in cultuurcafé 'The Preacher' (Markt 9, Geraardsbergen) de voorstelling plaats van 'Sporen van Rood', de eerste dichtbundel van Frank R Renders. Het programma is getiteld 'Wat was de vraag ook weer”, het eindvers van het gedicht waarmee de voorstelling aanvangt.

De auteur, geboren te Ninove, bracht zijn jeugd door in Liedekerke en spoelde ruim 4 jaar geleden, na wat omzwervingen, aan in Geraardsbergen. Hoewel poëzie nooit ver weg was begon hij zich hier intensiever toe te leggen op het schrijven van gedichten. De stad en de natuur in de omgeving werkten inspirerend, wat nu is uitgemond in zijn debuutbundel “Sporen van Rood”. Gedichten over de liefde en (in) het leven.

Verscheidene gedichten werden reeds opgenomen in bundels van poëziewedstrijden.

De bundel is opgeluisterd met mooie passende tekeningen van de Gentse kunstenares Marieke Eggermont.

De auteur wordt tijdens de voorstelling geflankeerd door bevriende dichters en muzikanten: Geraardsbergse dichteres Marleen De Smet, Hilde De Cock, Maurits van Liedekerke en jeugdvrienden Mario Demesmaeker en William Deraedt. Eric Martens (zang) en Karl Vermassen (piano) van de Geraardsbergse groep Gigant verzorgen de muzikale intermezzi.

De voorstelling vangt aan om 16u en de inkom is gratis. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief