GERAARDSBERGEN - De Concertband Cecilia Geraardsbergen verrast met 'Leef'

C21

GERAARDSBERGEN - De Concertband Cecilia Geraardsbergen verrast met 'Leef'

A_leef_geraardsbergen
Ingezonden foto
 
De Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) verraste op 20 en 21 november, na het succesvolle Guantanamera in 2019, dit keer zijn Geraardsbergs publiek met een muzikaal thema van eigen bodem: ‘Leef!,  de Hitmachine der Lage Landen’. Zangtalent van dienst waren Bram Van Den Berghe en Vanessa Salamon, beiden muzikant bij Niels Destadsbader. Cecilia laat ook deze keer niets aan het toeval over. JC De Spiraal krijgt een complete metamorfose en werd sfeervol omgetoverd tot een gezellige Vlaamse kermis met gele en blauwe tinten.
Met ‘Goeiemorgen, Morgen’ barstte de show volledig los. Tijdens de intro kondigde dirigent Dominic Reynders zijn 2 muzikale gasten aan en via een showtrap daalden Vanessa en Bram zingend tussen het 60-koppige orkest naar voor. Ninovieter Bram sleurde ons meteen mee in de funky versie van ‘Iedereen is van de wereld’ van Thé Lau en het ritmische ‘Messias’ van Bart Peeters. CCG raasde gewoon verdermet zijn muzikale sneltrein met parels van Yasmine, Raymond van het Groenewoud, Clouseau en André Hazes, om te eindigen met Camille’s zomerhit (en werkelijk) ‘Vuurwerk’.

Na de pauze schakelden ze meteen naar de hoogste versnelling van de show met een flashy lichtshow. Tijdens de stuwende intro van Borsato’s  ‘Ik leef niet meer voor jou’ gingen Bram en Vanessa een gitaar- en vioolduel aan. Daarna volgde nog een ode aan Rob de Nijs met de meezinger ‘Malle Babbe’. Ook Will Tura ontbrak niet op de playlist,  met ‘Arme Joe’ en ‘Hoop doet leven’. De hit ‘Leef’ van André Hazes jr. als bisnummer bezorgde Cecilia, Bram en Vanessa een staande ovatie van een tevreden publiek. ‘Leef!’, was boenk erop: een verzorgd muzikaal feest tot in de kleinste details, met muzikaal respect voor het betere Vlaamse en Nederlandse lied! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief