GERAARDSBERGEN - De Stad kiest haar sportlaureaten in het Arjaantheater

C21 Css

GERAARDSBERGEN - De Stad kiest haar sportlaureaten in het Arjaantheater

Geraardsbergen_stadhuis
De stad viert haar sportlaureaten.- Foto Marc Colpaert
 
Op vrijdag 10 juni 2022 vindt het sportgala van Lokaal Bestuur Geraardsbergen plaats. Geraardsbergse atleten en ploegen die het afgelopen jaar een provinciale, gewestelijke, nationale of internationale sporttitel behaalden worden er gehuldigd. Daarnaast worden 6 sportlaureaten verkozen die uitblinken in hun eigen sporttak of sport op een mooie manier in de kijker zetten.
 
 
 
De laureaten komen uit de volgende categorieën:
 
jeugdsport, individueel per ploeg, competitiesport, individueel per ploeg, sportverdienstelijke
club/organisator. “Geraardsbergen is een echte sportstad. Alles hier nodigt uit om te bewegen: het heuvelachtige landschap, de vele sportfaciliteiten en natuurlijk onze tientallen sportverenigingen. Elk jaar opnieuw leveren zij heel wat sportkampioenen af in diverse sporttakken. Wij zijn op elk van hen bijzonder fier en huldigen hen dan ook graag tijdens ons sportgala. Dat we dit jaar iedereen weer fysiek kunnen samenbrengen maakt het des te mooier”, zegt schepen van Sport Stephan De Prez.

Het gala wordt opgeluisterd door muziekgroep Les Princes des Bois. Verschillende demo’s van spectaculaire sporten maken de beleving af. Het gala start om 20 uur in het Arjaantheater (Zonnebloemstraat 7). Iedereen is welkom. De toegang is gratis. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief