GERAARDSBERGEN - Het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen bestaat 30 jaar en viert feest!

C21

GERAARDSBERGEN - Het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen bestaat 30 jaar en viert feest!

Editie_geraardsbergen_dender_1__kopie_
Binnenkort kajaktochten op de Dender.- Foto Marc Colpaert
 

Het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen viert feesten ze doen dit met een kajaktocht op de Dender dit ter gelegenheid van 30 jaar RLVA. Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen bestaat 30 jaar! Al 30 jaar lang zet RLVA zich in voor natuur en landschap in de Vlaamse Ardennen, ook in onze gemeente. Gedurende al die jaren heeft RLVA gezorgd voor het aanplanten van vele honderden hoogstam fruitbomen, vele kilometers hagen en heggen, tientallen poelen en andere natuurelementen, en zo het Vlaamse Ardennen landschap weer aangekleed. Ondertussen maken 18 steden en gemeenten deel uit van deze vzw, en is het werkingsgebied gegroeid tot 695 km².

 
Om ons feestjaar te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen.
 
Op zaterdag 20 augustus kan je het landschap bewonderen van op het water. We organiseren een kajaktocht op de meanderende Dender in Geraardsbergen. Laat je, per 2 personen, in één van de kano’s glijden en geniet van het voorbij glijdend landschap terwijl een gids vertelt je allerlei leuke en interessante weetjes vertelt.
 
Kostprijs: 10€ per persoon, maximaal 28 deelnemers. 
Meebrengen: Zorg voor sportieve kledij die nat mag worden. Neem eventueel een handdoek en reservekledij mee. Smeer je best goed in bij zonnig weer. 
 

Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief