GERAARDSBERGEN - De mensen van Glen TaneraWhisky Society gaan op stap

C21

GERAARDSBERGEN - De mensen van Glen TaneraWhisky Society gaan op stap

A_geraardsbergen_whisky_4
 
Tussen alle Kerst- en Nieuwjaarsgeweld door brengen we u graag op de hoogte van onze eerste activiteit in 2023 ! Wat meer bewegen in het nieuwe jaar als goed voornemen ? Zelfs dát kan bij Glen Tanera Whisky Society. Want zowaar dankzij een jarenlange grondige voorbereiding, kunnen we u met veel enthousiasme uitnodigen voor een heuse whisky-wandeling ! Onder het motto: “Geen zweet, geen whisky !” trekken we op zondag 22 januari de wijde natuur in, zij het uiteraard niet zonder ons te wapenen met onze favoriete brandstof ;-)
 
Tijdstip : zondag 22 januari 2023 om 13u30 stipt !
Start- en aankomstpunt : De Helix, Hoogvorst 2, 9506 Geraardsbergen (Grimminge)
 
Wat mag u verwachten ?
 
Een gemoedelijke tocht van zes kilometer doorheen onze prachtige Vlaamse Ardennen in het gezelschap van niets minder dan zes verrassende maar vooral superlekkere drams, uiteraard voorzien van de nodige tekst en uitleg ! Mis deze unieke gelegenheid niet en vier samen met ons op passende wijze het Nieuwe Jaar en meteen ook het vervolg van de twintigste jaargang in het bestaan van Glen Tanera Whisky Society !
 
Leden betalen €15, niet-leden €20 (kilometers, zweet en drams inbegrepen ;-) Inschrijven doet u door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening BE92 9796 2284 8523 (Glen Tanera) met als mededeling 'naam + wandeling 22/01/2023'. Opgelet, om praktische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot 35. Wees er dus snel bij !!

Alvast onze beste wensen voor een whiskyrijk 2023 en hopelijk tot de 22ste januari ! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Jimmy GODAERT | 24 feb 2024

archief