GERAARDSBERGEN, Lierde en omstreken bloeien opnieuw op met het Zonnebloemproject 2024 met meer sonsors en grotere prijzen

C21

GERAARDSBERGEN, Lierde en omstreken bloeien opnieuw op met het Zonnebloemproject 2024 met meer sonsors en grotere prijzen

Achterkant_kaartje_zonnebloemproject
Affiche

Het Zonnebloemproject in Geraardsbergen, Lierde en omstreken gaat zijn vierde jaar in en wordt groter dan ooit. Met de steun van meer dan 20 sponsors, die samen meer dan 650 euro aan waardebonnen weggeven, wordt onze regio opnieuw getransformeerd tot de zonnigste streek van Vlaanderen.

Het project, onder leiding van Enzo Van den Kerckhove, is uitgegroeid tot een geliefd evenement dat gemeenschapszin en vreugde verspreidt. Dit jaar zijn er drie wedstrijden: de Grootste Zonnebloem, een fotowedstrijd en een jeugd-fotowedstrijd. Bij deze laatste worden jeugdverenigingen aangespoord om zonnebloemen te planten en hiermee een foto te nemen.
Iedereen mag deelnemen en gratis zonnebloemzaadjes zijn beschikbaar bij deelnemende handelaren.

"Met de steun van onze sponsors kunnen we Geraardsbergen, Lierde en omstreken nog mooier maken," zegt Van den Kerckhove. "We nodigen iedereen uit om mee te doen en samen onze streek te laten bloeien."

Voor meer informatie over het Zonnebloemproject en deelname, bezoek www.enzovdk.be of neem contact op met Enzo Van den Kerckhove.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief