Basisschool Zalarhartje ontvangt gouden medaille van De Vlaamse Stichting Verkeerskunde

C21

Basisschool Zalarhartje ontvangt gouden medaille van De Vlaamse Stichting Verkeerskunde

1000034368_1
Politiebezoek bij de vosjes uit de eerste kleuterklas 't Zarlarhartje
 

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde, die streeft naar nul verkeersslachtoffers, reikt jaarlijks medailles uit aan scholen die zich hebben ingezet voor verkeers- en mobiliteitseducatie en kozen voor praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen, wat betere resultaten oplevert dan theoretische lessen in de klas.

Vorig jaar werd 't Zarlarhartje bedacht met een bronzen medaille, die aan de schoolpoort kon worden opgehangen en met een digitale medaille om mee te pronken op de webstek van de school.

Dit jaar schonk de Vlaamse Stichting Verkeerskunde aan 't Zarlarhartje een gouden medaille omdat in deze school die veel belang hecht aan verkeerseducatie naast de  leerkrachten ,een heel team van vrijwilligers : ouders, grootouders, leden van de schoolraad en het oudercomité zich hebben ingezet voor een praktijkgerichte verkeerseducatie.

Eind september volgt een uitgebreider persbericht met meer concrete gegevens over de toekenning van deze gouden medaille aan het Zarlarhartje .

Met dit beknopt persbericht wilden we u  nu reeds op de hoogte brengen van deze bijzondere onderscheiding die het 't Zarlarhartje te beurt viel.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief