GALMAARDEN - Drie broers samen in één ploeg

C21

GALMAARDEN - Drie broers samen in één ploeg

Dsc_2755
Drie broers samen in één ploeg. - Foto © Marc Colpaert
 

Drie broers Klaas(25), Daan(25) en Kristof De Mesmaeker(32) spelen in dezelfde ploeg in de eerste provinciale afdeling tafeltennis in Galmaarden.

Kristof de oudste van de broers kreeg in zijn jeugd de microbe te pakken en besmette zijn tweelingbroers Daan en Klaas enkele jaren later.” In onze gemeente hebben wij al jaren een zeer actieve tafeltennisclub(TTC Galmaarden), het was dan ook normaal dat ik eens op een woensdagnamiddag een kijkje ging nemen. Het beviel me zo, dat ik na enkele jaren mijn tweelingbroers Daan en Klaas kon overtuigen om ook tafeltennis te komen spelen”, vertelde Kristof. Ondertussen gingen de jaren voorbij en leerden de broers De Mesmaeker steeds beter de ping-pong palet hanteren. Vandaag is de ranking van Kristof B 2, voor Daan C 0 en voor Klaas C 2. De ranking bij tafeltennis start bij E 6 en hoe beter men speelt wordt dit E 4, E 2 enz. Sinds de competitie startte in september spelen de broers alle drie samen in de eerste ploeg van TTC Galmaarden. “ We trainen elke week vier tot acht uren en hopen om dit jaar kampioen te spelen, maar het zal niet gemakkelijk zijn”, aldus Daan.
De oudste broer Kristof doet het voorlopig uitstekend en heeft zijn laatste twintig matchen allemaal gewonnen. Ze hopen dan ook om straks kampioen te spelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief