GALMAARDEN - Twee verenigingen vallen in de prijzen

C21

GALMAARDEN - Twee verenigingen vallen in de prijzen

Editiepajot_galmaarden_twee_verenigingen_bewerkt
Twee verenigingen vallen in de prijzen. - Foto Marc Colpaert
 

Zopas maakte burgmeester Pierre Deneyer bekend dat er volgend jaar opnieuw een ‘Dineren voor Mensen’ zal georganiseerd worden, ditmaal zal de opbrengst geschonken worden aan Zonnelied in Tollembeek en De Okkernoot in Vollezele.

Half november organiseerde burgemeester Pierre Deneyer(CD&V) voor de tweede maal een ‘Dineren voor Mensen’ waar meer dan tweehonderd mensen kwamen eten. De opbrengst meer dan 15.000 euro werd geschonken aan twee projecten in Afrika:YOCEvim vzw en Future for Togo.

“ Ik heb beslist om ook volgend jaar een ‘Dineren voor Mensen’ te organiseren. Ditmaal voor twee plaatselijke verenigingen: de Okkernoot(opvang autisten) in Vollezele en Zonnelied (opvang mensen met mentale handicap) in Tollembeek”, sprak de burgemeester.

Marina Tielemans(Zonnelied) is heel blij dat de burgemeester voor haar vereniging heeft gekozen. “ Het feit dat we genomineerd zijn is heel leuk. Wij zullen dan ook het geld goed kunnen gebruiken. Wij wilden in de loop van volgend jaar investeren in aangepaste informatica voor onze bewoners”, aldus Marina.

Naast Marina was Jan Houthuys(De Okkernoot) best tevreden met deze nominatie. “ Wij zijn daar heel blij mee met dit persoonlijk initiatief van de burgemeester voor het goede doel. Onze vereniging De Okkernoot zal het geld goed kunnen gebruiken want naast onze vestigingen in Vollezele en Halle starten wij volgend jaar ook met een nieuwbouwproject in Denderwindeke”, vertelde Jan Houthuys.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief