GALMAARDEN - Opvang voor konijnen, fretten, cavia's en honden

C21

GALMAARDEN - Opvang voor konijnen, fretten, cavia's en honden

Editiepajot_galmaarden_nina_1
Nina met haar hond Simba. - Foto Marc Colpaert
 

Nina Bockstael (22) biedt op vrijwillige basis in haar woning in Tollembeek opvang aan tijdens de verlofperiodes voor honden, konijnen, fretten en cavia’s. Elk dier wordt opgevangen in een huiselijke sfeer.

Nina Bockstael is ondanks haar 22 jaar al heel lang bezig met het verzorgen van allerlei beestjes. “ Al van kleins af aan was ik gek op beestjes en die microbe is er na 22 jaar nog steeds”,vertelde Nina. “ Ooit werkte ik twee jaar in een dierenasiel(Savu in Gooik is ondertussen gesloten) als vrijwilliger. Ook heb ik een jaartje hondenschool gelopen met mijn hond Simba(foto). Na mijn studies (ze studeert voor onderwijzeres), ga ik een opleiding volgen voor hondentherapeut”, aldus Nina.

Zelf heeft ze twee honden: Kobe (Labrador) en Simba (kruising Duitse Herder/Border Collie), drie dwergkonijnen (Donnie, Doortjeen Otto-Beer), 2 cavia’s (Lola en Lisa) en 1 fret (Quinty).

Doorheen het hele jaar biedt Nina op vrijwillige basis opvang aan voor een heel aantal beestjes zoals honden, konijnen, frettenen en cavia’s. “ Ik vind het heel belangrijk dat deze dieren ook een vakantie krijgen in een gezellige, huishoudelijke omgeving, dus bij mij geen kennels! Elk dier wordt hier beschouwd als een deel van het gezin en de meeste beestjes voelen zich daar zeer goed bij”, zei Nina. Naast opvang gaat Nina ook wandelen met honden van mensen die haar dat vragen. En ondertussen komen steeds meer mensen haar goede raad vragen over hun beestjes. “ Omdat ik veel met beestjes bezig ben, weet ik er veel over. Wie dus een probleem heeft met zijn konijn, fret, hond of cavia mag zeker altijd eens bellen”, verzekerde Nina. Die met haar opvang voor deze beestjes waarschijnlijk een unicum is in het Pajottenland. Meer weten over Nina en haar beestjes 0474/86.70.35. of

www.opvangnina.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief