GALMAARDEN - Nieuw containerpark opent zijn deuren

C21

GALMAARDEN - Nieuw containerpark opent zijn deuren

Editiepajot_galmaarden_containerpark_1
Het vernieuwde containerpark opende zijn deuren. - Foto © Marc Colpaert
 

Dinsdag opende het vernieuwde containerpark in Galmaarden de deuren. Luc Beeckmans was de eerste bezoeker en hij bracht asbest mee.

Tot vorig jaar was het beheer van het containerpark in handen van de gemeente Galmaarden en werd voor de afvalverwerking een beroep gedaan op de intercommunale Haviland. “ Vorig jaar hebben wij de beslissing genomen om te stoppen met Haviland en over te schakelen naar Ilva”, vertelde burgemeester Pierre Deneyer. “ Hierdoor kunnen de mensen nog met meer fracties dan vroeger al het geval was, terecht op het containerpark, tevens daalt de prijs van een zak voor restafval van 2 euro naar 1,5 euro. Voortaan zullen Kevin Windels en Marcel Musch de twee vaste personeelsleden zijn in het containerpark. Dit is dan ook een belangrijke dag voor onze gemeente”, aldus de burgemeester.

Luc Beeckmans uit Galmaarden was de eerste bezoeker van het vernieuwde containerpark. “ Voor mij is het een verbetering, want er mogen nu meer fracties worden aangeboden. Vroeger kon men er niet terecht met asbest, nu wel en dat is een goede zaak voor het milieu”, sprak Luc.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief