GALMAARDEN - Werken aan perrons zorgen voor parkeerproblemen

C21

GALMAARDEN - Werken aan perrons zorgen voor parkeerproblemen

Editiepajot_galmaarden_station_parkeer_1
In de Muylebeekstraat mag er niet meer geparkeerd worden. - Foto © Marc Colpaert
 

 

Aan het station van Tollembeek starten vanaf 2 mei de verbeteringswerken om de bestaande perrons te verhogen. Eerst wordt er een tijdelijke parking aangelegd, naast de bestaande parking.

Infrabel is van plan om de perrons van het station in Tollembeek te verhogen, zodat de pendelaars gemakkelijker in en uit de trein kunnen stappen. Vooral voor oudere mensen was het niet altijd gemakkelijk om in of uit de trein te stappen. “Vanaf 29 april starten de werken effectief en gedurende het hele weekend zal er met een kraan op de sporen worden doorgewerkt”, vertelde Jan Huybrechts van Infrabel. Vanaf 2 mei wordt er ook overdag - in de richting van Edingen - gewerkt tijdens de weekdagen. Tijdens het weekend van 7 mei wordt er opnieuw vanaf vrijdagavond ononderbroken gewerkt tot maandagmorgen. Van 21 mei wordt er de daaropvolgende 6 weekends steeds gewerkt van vrijdagavond tot maandagmorgen.

“ De werken zullen enkel een impact hebben op de beschikbare ruimte op de perrons en de parking. De uurregeling van de treinen blijft natuurlijk ongewijzigd“, stelde Huybrechts. Alvorens de werken van start gaan, wordt er een tijdelijke parking aangelegd pal naast de bestaande parking, deze laatste zal ingenomen worden door allerlei bouwmaterialen en machines.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief