GERAARDSBERGEN / REGIO – Familie Stevens breidt flink uit

C21

GERAARDSBERGEN / REGIO – Familie Stevens breidt flink uit

Stevens_aim__en_zijn_zwangere_kleinkinderen__2_
De voltallige familie Stevens . Vandaag nog met 16 - Foto's © Deschuyffeleer
 
Stevens_aim__en_zijn_zwangere_kleinkinderen__4_
Foto © Deshuyffeleer
 
Stevens_aim__en_zijn_zwangere_kleinkinderen__5_
Een trotse Opa en zijn vier zwangere kleinkinderen - © Deschuyffeleer
 
Stevens_aim__en_zijn_zwangere_kleinkinderen__6_
Hilde, Leen, Barbra en Ann - Foto © Deschuyffeleer
 

Binnenkort mag bompa Aimé Stevens uit Vollezele flink in zijn buidel tasten. Als alles naar wens verloopt krijgt hij er op een periode van twee maanden door toedoen van drie van zijn kleindochters en één aangetrouwde kleindochter éénklaps vier achterkleinkinderen bij. Ook zijn twee kinderen, oma Christiane Stevens en opa Luc Stevens, en hun omgeving, kijken nu reeds reikhalzend naar de blijde gebeurtenissen uit. Zij staken hieromtrent de hoofden bij elkaar tijdens een familiereünie in Geraardsbergen.

Het is zeker geen alledaagse voorval als vier van de vijf kleinkinderen bompa trots melden dat de familie opnieuw gaat uitbreiding nemen. Het overkwam wel de 85-jarige ex-schepen Aimé Stevens uit Galmaarden, die voortaan maar al te blij door het leven gaat met de heuglijke gebeurtenissen in het vooruitzicht.
 
Zo verwachten Ann Stevens en haar man Christophe Poelaert van restaurant ‘In d’Oude Pompe’ in Viane samen met hun zoontje Michiel eerstdaags hun tweede kindje. Voor Leen Stevens en haar echtgenote Jurgen Sleewaegen wordt het eind juni uitkijken naar hun eerste kindje. Beiden zijn de dochters van zoon Luc Stevens, die in 1987 jammer genoeg vroegtijdig zijn echtgenote Michella Desmet verloor.    
 
Dochter Christiane Stevens schonk mettertijd haar echtgenoot Erik Vanholder in de Molenstraat in Vollezele drie kinderen. Voor Hans en zijn vrouw Barbra Devos, reeds trotse ouders van een zoontje Arthur, wordt eind juli de langverwachte geboorte van hun tweede baby in het vooruitzicht gesteld. Ook dochter Hilde en haar man Steve De Baer meenden enige maanden terug de tijd gekomen om dochter Amber eind juni te voorzien van een broertje of een zusje. Zoon Koen, overigens nog de vrijgezel van het trio, meent dat zijn tijd alleszins nog zal komen. Als suikernonkel bekijkt hij het ganse gedoe schalks en van op enige afstand.
 
Enigszins verrast door de plotse golf van geboorten bij zijn nazaten maakt bompa Aimé zich wel enige zorgen over de financiële gevolgen van de blijde gebeurtenissen die hem te wachten staan. “Mijn pensioentje zal met de op til staande geboortes en later met de talrijke verjaardagen alleszins iedere maand een flinke klauw krijgen”, knipoogt hij.   
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief