GALMAARDEN - Versmalling in de Molenstraat

C21

GALMAARDEN - Versmalling in de Molenstraat

Colpaert_galmaarden_molenstraat_1
Aimé Stevens in de Molenstraat. - Foto © Marc Colpaert
 

 

Door de klachten van mensen uit de Molenstraat over de vele laagvliegers, werden in de Molenstraat in Vollezele, een voorlopige asverschuiving geplaatst. Na een maand gaat de gemeente de situatie bekijken en komen er mogelijk vaste hindernissen.

De bewoners van de Molenstraat in Vollezele klagen al maanden over de vele voertuigen die tegen hoge snelheid hun deur voorbij rijden. “ Wij zijn ter plaatse geweest met de politie om de situatie eens te bekijken”, verklaarde burgemeester Pierre Deneyer(CD&V). “ De enige plaats in de Molenstraat waar wij een asverschuiving konden doorvoeren, was ter hoogte van het huisnummer 111. Daarom werd op vraag van de politie een voorlopige opstelling geplaatst van enkele dranghekken om een asverschuiving te maken. Wij gaan nu gedurende één maand bekijken wat de invloed is van deze vernauwing”, stelde Deneyer.

Aime Stevens(84) ere-schepen van Galmaarden is woonachtig ter hoogte van deze voorlopige versmalling van de baan. “ Het valt mij op dat de snelheid van het doorgaand verkeer al heel wat lager ligt dan vroeger het geval was. Er moest iets gebeuren want na het vernieuwen van het wegdek van de Molenstraat werd het hier een echte racebaan. Hopelijk beslist de gemeente om er vlug een vast obstakel te plaatsen”, sprak Stevens.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief