GALMAARDEN - Een sportieve familie

C21

GALMAARDEN - Een sportieve familie

Editiepajot_galmaarden_sportieve_familie_bewerkt
De sportieve familie Meere. - Foto © Marc Colpaert
 

De zusjes Joni, Joleen en broer Jarno Meere uit Vollezele hebben al heel wat medailles behaald bij het zwemmen. Mama Marleen Machiels wou haar kinderen ook eens testen in een zwemloop met als gevolg een meer dan schitterend resultaat.

De familie Meere uit Vollezele kan men het best omschrijven als een sportieve familie. Marleen Machiels(41) is al jaren sportief bezig met ondermeer: volleybal, lopen, fietsen, paardrijden en zwemmen. “ Ik kan niet stil blijven zitten, ik moet bewegen en bezig zijn”, vat Marleen het samen. Haar kinderen Joni(14), Joleen (11) en Jarno(8) zijn dan ook al enkele jaren verwoede zwemmers. “ Vooral mijn oudste dochter Joni heeft al heel wat medailles mee naar huis gebracht. Maar ook zusje Joleen en broer Jarno behaalden ondertussen heel wat medailles bij het zwemmen. De muren van hun kamers hangen er vol van”, grapte Marleen.

Op een dag wou ze wel eens testen hoe goed haar kinderen waren en schreef ze hen in voor een eerste zwemloop. “ Het was de bedoeling dat ik eerst 300 meter zou zwemmen en nadien nog 2,5 km zou lopen”, sprak Joni. “ Ik had dit nog nooit gedaan en rond mij stonden heel wat deelnemers met een veel betere uitrusting dan ik. Het zwemmen verliep uitstekend en voor ik het wist had ik mijn eerste zwemloop gewonnen, nochtans er waren deelnemers bij die ouder waren dan ik”, zei Joni. Op het einde van de dag trok de familie Meere met drie medailles naar huis, Joni behaalde een eerste plaats, Joleen een tweede plaats en Jarno(met een verschil van 1 seconde met de eerste) ook een tweede plaats.

Moeder Marleen had nooit gedacht dat haar kroost zo een schitterende prestatie zou neerzetten en de kinderen die kijken al uit naar een nieuwe zwemloop. Ondertussen kwamen ze aan de start van de zwemloop in Scherpenheuvel met als resultaat: Joni en Joleen beiden een eerste plaats en Jarno een tweede plaats.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief