HERNE - Notarissen voetballen

C21

HERNE - Notarissen voetballen

Dscn2083
 
Gdg_officom_collage_food
 

De sporthal Hernekouter was zaterdag het decor voor een niet alledaags zaalvoetbaltornooi. Het gebeurt immers niet alle dagen dat notarissen hun knusse zetel achter hun statige bureaus ruilen voor een partijtje zaalvoetbal onder collega’s.

Reeds enkele jaren organiseert de Beroepsvereniging van het Notarispersoneel telkens vanuit een arrondissementele afdeling het tornooi. Stilaan is het tornooi mede door de deelname van verschillende notarissenploegen uitgegroeid tot het zaalvoetbaltornooi van het Belgisch Notariaat. Zo was notaris Bob Bultereys uit Avelgem de drijvende kracht achter de deelname van de nationale ploeg van Belgische notarissen.
 
Met het tornooi beogen de organisatoren de beroepsmensen uit het notariaat de gelegenheid te bieden elkaar beter te leren kennen in een aangenaam, sportief en recreatief kader.
 
Erik Vanholder, gedelegeerd bestuurder van het organiserend Officom, mocht dan ook na afloop van de fel betwiste matchen de wisselbeker en de beker van het gemeentebestuur van Herne overhandigen aan de winnende ploeg van St-Truiden. De nationale ploeg van de Belgische notarissen legde beslag op de tweede plaats. Na strafschoppen eigende Officom zich de derde stek toe voor de ploegen van de arrondissementen Antwerpen (4de) en Leuven (5de).
 
Toekomend jaar wordt het tornooi opgezet door de afdeling Antwerpen op zondag 25 april in Nijlen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief