GALMAARDEN - Willy stopt er mee

C21

GALMAARDEN - Willy stopt er mee

Colpaert_galmaarden_lenaerts_1
 

Het containerpark in Galmaarden sloot op zaterdag 31 mei voorlopig zijn deuren, in afwachting van de verbouwingswerken naar een vernieuwd containerpark. Voor Willy Lenaerts was het ook zijn laatste werkdag als gemeentearbeider in Galmaarden, straks wordt hij 60.

 
Het containerpark in Galmaarden sloot zopas zijn deuren, om er de nodige verbouwingswerken te laten uitvoeren. Willy Lenaerts en Marcel Musch hadden hun handen vol, want op deze laatste dag kwamen er heel wat mensen langs. Nochtans kunnen de inwoners vanaf heden terecht in een voorlopig containerpark in de Schoolstraat in Tollembeek.
Voor Willy Lenaerts(links op de foto) was het tevens zijn laatste werkdag als gemeentearbeider in Galmaarden. Willy wordt deze maand zestig jaar en mag gaan genieten van een verdiend pensioen. Hij werkte ongeveer zeven jaar als gemeentearbeider in Galmaarden. “ Voor mij is het gedaan, ik heb jaren internationaal vervoer gedaan vanuit Frankrijk, maar kwam naar het Pajottenland wonen. Het eerste wat ik hier deed was de taal leren uit respect voor de mensen van Galmaarden. Voor mij was dit de normaalste zaak van de wereld, als je ergens gaat wonen moet je ook de taal kennen, hoe kan je je anders integreren. Ik ga de volgende maanden en hopelijk jaren genieten van mijn pensioen in het Pajottenland,” vertelde Willy Lenaerts.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief