GALMAARDEN / HERNE / BEVER - Plantactie van De Mark

C21

GALMAARDEN / HERNE / BEVER - Plantactie van De Mark

Editiepajot_galmaarden_planten_1
Enkele leden van De Mark in hun reservaat. - foto © Marc Colpaert
 

Onder het motto ‘Vriend van het Groene Lint’ biedt de natuurvereniging vzw De Mark uit Galmaarden honderden streekeigen hagen, struik- en (fruit) boomsoorten aan. Bestellen kan tot 21 oktober.

De maanden oktober en november zijn de maanden van de actie ’Vriend van het Groene Lint‘. Al een tiental jaar organiseert de natuurvereniging De Mark telkens een verkoop van streekeigen bomen en planten. Ieder jaar opnieuw proberen wij zoveel mogelijk mensen warm te maken om streekeigen bomen en planten aan te kopen “,zegt voorzitter André Prové. “ Sinds kort hebben wij ons aanbod ook uitgebreid met kleinfruit, want dat past in iedere tuin. Verder kunnen de mensen uit Galmaarden-Bever-Herne, het werkingsgebied van deze natuurvereniging, profiteren van de vele gemeentelijke subsidies voor hagen en bomen“, sprak André Prové. Voor de nazorg van deze bomen en planten organiseert de vereniging regelmatig gratis snoeidemonstraties in de lente en de zomer.

Bestellen moet voor 21 oktober en kan via de gemeentelijke infobladen of surf naar:  www.vzwdemark.be, bellen kan naar André Prové 054/58.92.17 tussen 18 en 20 uur.

Herne: groencontainerpark Scheibeekstraat van 11 tot 12 uur

Bedeling plantgoed op zaterdag 5 november in:Tollembeek: Gemeentelijkse loods, Schoolstraat (achter Willem Tell/School) van 10u00 tot 12u00.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief