GALMAARDEN - Wijkpost politie op nieuwe locatie

C21

GALMAARDEN - Wijkpost politie op nieuwe locatie

Editiepajot_galmaarden_wijkpost_foto_gerrit_achterland
De wijkpost van de Politie Pajottenland aan de Kammeersweg. - Foto © Gerrit Achterland
 

De wijkpost van de Politie Pajottenland is nu gevestigd aan de Kammeersweg en niet meer naast het gemeentehuis van Galmaarden.

Voor de werking van de wijkagenten is deze locatie een ideale uitvalsbasis en betekent de verhuis vanaf het Markplein 19 een verbetering qua infrastructuur. “Het is belangrijk dat onze wijkagenten zich goed in hun vel voelen op de werkvloer en we hebben dan ook kosten noch moeite gespaard om deze kantoorruimtes gebruiksklaar te krijgen. We hopen dan ook dat de inspecteurs Luc Prové, Lieve Ricourt en Bert Langhendries onder leiding van hoofdinspecteur Priëls hier snel kunnen aarden om de bevolking ten dienste te staan”, zegt burgemeester Pierre Deneyer (CD&V).
“Om het contact met de bevolking te optimaliseren werden enkele noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd. De Politie gaat nog klantgerichter werken met deze wijksectoren. Nog meer huisbezoeken en gesprekken met inwoners aangaan teneinde proactief en niet repressief te moeten optreden. Met andere woorden meer blauw op straat, dichter bij de mensen”, vertelt Korpschef Marc Hellinckx.
De wijkpost is bereikbaar op het nummer 054/31.35.90.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief