GALMAARDEN - Schaapafval in de Munkbaan

C21

GALMAARDEN - Schaapafval in de Munkbaan

Editiepajot_galmaarden_schaapafval_in_munkbaan_foto_gerrit_achterland
Foto © Gerrit Achterland
 

In de Munkbaan in Galmaarden werd door onbekenden afval van schapen achtergelaten in de berm. De gemeente Galmaarden heeft gevraagd om een onderzoek in te stellen. Deze baan, de verbindingsweg tussen de Brusselstraat en de Tollembeekstraat, is een straat met heel weinig verkeer.

“Het is schandalig”, zegt burgemeester Pierre Deneyer (CD&V) , “Onze inwoners kunnen op het containerpark met heel veel fracties terecht en dan gooien ze nog allerlei rotzooi in de bermen. Deze keer waren het vellen en ingewanden van schapen, een vuiligheid die dan weer iemand anders moet gaan opkuisen. Volgende week gaan we van start met de opkuis van onze bermen, ik hou mijn hart al vast wat we deze keer allemaal gaan vinden”.
Burgemeester Pierre Deneyer heeft aan de bevoegde diensten gevraagd om indien mogelijk een onderzoek te starten naar de eigenaars van het slachtafval. “Wij hebben vorige week nog gepraat met de politie Pajottenland, gevraagd om in de toekomst strenger op te treden tegen sluikstorters. Want aan zulke toestanden moet een einde komen”, besluit de burgemeester.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief