TOLLEMBEKENAREN openen Bed and Breakfast

C21

TOLLEMBEKENAREN openen Bed and Breakfast

Editiepajot_galmaarden_b_en_b_1
Men kan er niet naast kijken in de Nieuwstraat, het gebouw met de meeste kleurtjes daaar moet je zijn. - Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_b_en_b_2_foto_marc_colpaert
Mooie kamers in de B&B. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_b_en_b_3
Soms komt men nog een deel van een oude muur tegen. - Foto © Marc Colpaert
 

Een nieuwe lente een nieuw geluid, onder dit motto opent de familie Marc Meul en Rita Coppens uit Tollembeek, vanaf 21 april een gloednieuwe Bed & Breakfast in hartje Geraardsbergen, vlakbij de Markt. Het is de eerste B&B in het hart van de stad.

De familie Meul-Coppens woonden ongeveer 30 jaar in Tollembeek, nu ze beiden bijna de pensioen  leeftijd bereikt hebben,waren ze op zoek naar een ander uitdaging. “ Ik ga straks met pensioen en stilzitten is niets voor mij, om de vrije tijd die ik binnenkort krijg op te vullen, wilde ik wel eens de gok van een B&B wagen. Ik ging op zoek en vond een geschikte woning in Geraardsbergen”, vertelde Marc Meul. Het leegstaande diephuis in de rustige Nieuwstraat 12 ,vroeger bloemenzaak Donck, in het centrum van Geraardsbergen, werd volledig gestript en verbouwd tot een privéwoonst met een gastenverblijf.  Casa Dodo telt 3 kamers en zijn zeer mooi ingericht met veel aandacht voor licht, kleuren en moderne materialen. Iedere kamer bevat een groot boxspring bed, flatscreen TV, DVD speler en een zithoekje. De ganse B&B is prachtig Colora geschilderd en sober maar artistiek gedecoreerd met werken van Rob De Lange uit Geraardsbergen en Luc Van Holen uit Galmaarden.
Vanaf Casa Dodo is men bijna onmiddellijk in het groen van de Dendervallei die uitnodigt tot heerlijk wandelen, fietsen, skaten of sporten, of kan men kiezen om in de stad rond te kuieren, en eens te gaan proeven van een lekkere mattentaart in een van de talrijke tearooms.

Voor meer informatie: www.casadodo.be , telefoon 054/58.02.59 of Gsm 0475/73.17.57

Zie ook: http://www.editiepajot.com/regios/27/articles/24822

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2012
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief