GALMAARDEN - Supermarkt opent de deuren

C21

GALMAARDEN - Supermarkt opent de deuren

Editiepajot_galmaarden_delhaize_foto_marc_colpaert
Els en Sam in de nieuwe zaak. - Foto © Marc Colpaert
 

Op 28 juni heropent AD Delhaize Galmaarden opnieuw haar deuren voor de klanten. Goed drie maanden geleden vernielde een brand - het gevolg van een kortsluiting - de volledige inboedel, in de vernieuwde zaak zal nog meer de nadruk gelegd worden op dagverse producten. De open koelkasten werden vervangen door gesloten en meer energievriendelijke modellen.

Toen op 8 april een brand de volledige inboedel van Ad Delhaize Galmaarden vernielde waren de zelfstandige uitbaters Els Vandevelde en Sam Vanherpe op vakantie in het buitenland. “ Wij namen juist een korte vakantie om onze batterijen op te laden voor de drukke zomermaanden en dan gebeurde dit drama. Toen wij het nieuws vernamen was het dadelijk gedaan met onze vakantie en haasten wij ons terug naar Galmaarden,” vertelde Els. Veel tijd om deze schok te verwerken was er niet, onmiddellijk werd met man en macht gestart met het ruimen van wat er nog in de winkel lag en nadien met de verbouwing. Er werd een nieuwe vloer geplaatst, er kwam ledverlichting in het plafond en de vroegere open frigo’s zijn nu gesloten exemplaren, de bakkerij is groter geworden. “Wij konden gewoon niet stilstaan bij dit drama, wij moesten ervoor zorgen dat de winkel op enkele maanden opnieuw zijn deuren zou openen en daar zijn wij in geslaagd. Er werd de afgelopen weken dan ook niet stil gezeten en tot de laatste dag is er nog enorm veel te doen, voor we op donderdag 28 juni officieel onze zaak heropenen,” zei Els. De oppervlakte van de winkel is dezelfde gebleven, maar de indeling is veranderd en daardoor vinden heel veel mensen die ondertussen al een kijkje kwamen nemen, dat de zaak blijkbaar groter is geworden. “ De nieuwe ledverlichting en het plaatsen van een nieuwe vloer zullen daarin natuurlijk een belangrijke rol spelen. Was het vroeger nogal kil ter hoogte van de koelkasten, dan is dit vanaf nu ook achter de rug met de gesloten frigo‘s, dus niets dan voordelen. In de vernieuwde zaak heeft de klant nu vijf volwaardige kassa‘s om af te rekenen, vroeger waren er dit maar vier en een hulpkassa ” vertelde Sam Vanherpe. Ze gaan vanaf heden nog meer de nadruk leggen op dagverse producten. “Heel wat brood bakken wij zelf in onze bakkerij, dus verser kan bijna niet,” lacht Els.

De vernieuwde winkel past volledig in de strategie van Delhaize. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten.

“Wij en onze medewerkers kijken er enorm naar uit om de klanten opnieuw te ontvangen in onze totaal vernieuwde winkel vanaf donderdag 28 juni, ” zeggen Sam en Els Vanherpe. De winkel is open op maandag van 13 tot 19 uur van dinsdag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 12 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2012
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief