GALMAARDEN - Angie Bland naar een Italiaanse ploeg

C21

GALMAARDEN - Angie Bland naar een Italiaanse ploeg

Angie_pavia_3
 

Angie Bland uit Vollezele staat aan de top van het dames volleybal. Na enkele jaren in ons land op het hoogste niveau gespeeld te hebben, mocht ze eindelijk in Italie gaan spelen, het land bij uitstek van het volleybal. Na haar eerste Italiaanse avontuur bij Lines Ecocapitanata Altamura in het zuiden van Italie heeft Angie (alias Angelina in Italië) Bland een nieuwe ploeg gevonden in het noorden.

Na de kijkoperatie aan de rechterschouder (half maart 2008) en een 5 maand durende revalidatie zal Angie vanaf 19 augustus haar tenten opslaan bij RISO SCOTTI PAVIA (ex-ploeg van Liesbeth Vindevoghel). Een ploeg komende uit A2 na het winnen van de play offs vorig seizoen.
 
Half juni is ze daar voor een 4-tal dagen ter plaatse geweest, met haar manager, voor kontraktbesprekingen met het bestuur. Vooraleer de besprekingen plaatsvonden moest ze eerst op contrôle bij de geneesheer, voor een check up van haar geopereerde rechterschouder. Die was heel positief over haar revalidatie. Nadien kwam de ontmoeting eraan met het bestuur.
De onderhandelingen waren heel goed verlopen met een ondertekening voor één seizoen.
Tijdens haar 4-daags verblijf had het comité de mond vol tanden: door haar verschijning, haar charme en het beheersen van de italiaanse taal.
 
Er is zware concurrentie in het middencompartiment, maar daar houdt Angie van. Voor de trainer is iedereen gelijk tijdens de voorbereidingen, dus gaat ze haar concurrenten een belgisch poepke laten ruiken en eens tonen wat ze in haar mars heeft. Ze heeft terug haar lievelingsnummer « 4 » op haar tshirt, dus dat beloofd.
 
Ondertussen evolueert het herstel aan haar geopereerde schouder heel goed. Ze is momenteel bezig met balkontakten. Eerst nog een tijdje technisch om nadien stelselmatig op te bouwen met meer kracht. Ze heeft nog een 5-tal weken om er te geraken. Maar ze zal er wel staan, het is een karaktergirl.
 
Angie en haar vriend Peter Croes (triathleet) hebben samen een website: www.2as1.be . Daar kan iedereen hun avonturen volgen die elke week aangepast worden in hun persoonlijke blogs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2008
Marc Colpaert
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief