N-VA organiseerde Ronde van GALMAARDEN

C21

N-VA organiseerde Ronde van GALMAARDEN

Editiepajot_galmaarden_fietstocht_n-va_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

De lokale N-VA-afdeling organiseerde een heuse Ronde van Galmaarden per fiets. Dit om het gebrek aan degelijke fietspaden te beklemtonen. Een 15-tal sympathisanten en enthousiastelingen volgden het traject mee.

N-VA Galmaarden wil zich inzetten voor de fietsers in de gemeente. Al jaren wordt beloofd om de dramatische omstandigheden qua fietsveiligheid aan te pakken, maar het blijft enkel bij woorden. N-VA vond de tijd rijp om aandacht te vragen voor de fietser en vooral de veiligheid van de fietser.
De tocht begon in Vollezele aan het Oudstrijdersplein. Zo ging de groep via Tollembeek en Herhout naar het Marktplein in Galmaarden. Lijsttrekker Jean-Paul Souffriau was opgetogen over de actie. “De omstandigheden waren soms lastig, wegens voorbijstekende wagens op hoge snelheid en de slechte staat van sommige wegen. Dit toont nog maar eens aan dat op verbindingswegen degelijk geïnvesteerd moet worden in afgescheiden fietspaden” aldus Souffriau.
N-VA Galmaarden reed in totaal 35 kilometer en is van plan deze tocht jaarlijks te herhalen om de stand van zaken verder op te volgen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief