Ongelukken en diefstallen in GALMAARDEN en LENNIK

C21

Ongelukken en diefstallen in GALMAARDEN en LENNIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

Zowel in Galmaarden als in Lennik viel er een gewonde bij een verkeersongeluk. In beide gemeenten waren er ook diefstallen of pogingen tot diefstal

Ongeluk met gekwetste in GALMAARDEN
Op de Plaatsstraat in Galmaarden gebeurde een ongeluk met een licht gejwetste. BD reed met zijn voertuig richting centrum. Hij diende uit te wijken voor een tegenligger en kwam hierdoor met zijn voertuig in de zachte berm terecht. Hij raakte een duiker en een katafoonpaaltje. Het voertuig kwam tot stilstand in de gracht. BD werd licht gekwetst. Van de tegenligger zijn geen gegevens gekend. PV werd opgesteld. 
Ongeluk met gekwetste in LENNIK
Op het kruispunt van de Assesteernweg en de Lombeeksesteenweg werd een persoon gekwetst bij een ongeluk. NJ reed op de Assesteenweg in de richting van Gooik. EGA kwam uit de Lombeeksesteenweg gereden en verleende geen voorrang aan NJ. NJ kon een aanrijding niet meer voorkomen. Eén passagier in het voertuig van NJ raakte gekwetst. PV werd opgesteld.
Diefstal met braak in GALMAARDEN
In de Hulstraat in Galmaarden werd ingebroken in een woning. Dader betrad de woning via een raam van de berging(stond in kipstand). Het raam werd zonder schade geopend. Het handvat van de woonkamer maakte een geluid bij het openen , de bewoners werden hierdoor gekwekt. De vrouw zag een manspersoon in de gang, gilde en gooide de deur dicht. Vanuit het raam rue ze om hulp . De buren hoorden dit en sloegen op hun beurt alarm. De dader nam hierop de vlucht. Het labo werd ter plaatse gestuurd voor het sporenonderzoek. PV wordt opgesteld.
Pogingen tot diefstal in LENNIK
In Lennik probeerden dieven op twee plaatsen in te breken. In het Kattenbos begaf de dader zich naar de zijkant van de woning en poogde met een scherp voorwerp het profiel van het raam te forceren. Hij slaagde niet in zijn opzet en verliett de plaats zonder buit. PV werd opgesteld.
Ook in de Donkerstraat poogde men in te breken. Dader ging naar de achterkant en sloeg een klein gaatje in het vensterglas. Hij geraakte echter niet binnen en verliet zonder buit de plaats. PV werd opgesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief