HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - GALMAARDEN - Onderhoudswerken op verschillende locaties in het Pajottenland

C21

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - GALMAARDEN - Onderhoudswerken op verschillende locaties in het Pajottenland

Agentschap_wegen_en_verkeer_2013_p200
EP

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt de komende weken op verschillende locaties in de regio Halle en in het Pajottenland het wegdek van een aantal gewestwegen. De bestaande asfalt toplaag (bovenste laag) wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt.

 Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, voert de aannemer de werken grotendeels na de avondspits en ’s nachts (van 20u tot 6u) uit.
In de lijst hieronder staat telkens de voorziene uitvoeringstermijn vermeld. Aangezien er niet geasfalteerd kan worden bij slecht weer, is het echter mogelijk dat de timing van de werken nog verschuift.
Sint-Pieters-Leeuw: de Alsembergsesteenweg (N231) tussen het kruispunt van de Bergensesteenweg (N6) en dat van de Beerselsestraat (21-22 oktober)
Halle: de Ninoofsesteenweg (N28) tussen het kruispunt van de Auguste Demaeghtlaan (N6) en dat van de Beertstraat (22-23-24 oktober)
Vollezele (GALMAARDEN)– twee locaties: de Ninoofsesteenweg (N255) tussen De Zwaluw en de Okay-winkel en vanaf het kruispunt van de Steenstraat tot aan de grens met Oost-Vlaanderen (28-29 oktober)

 Tijdens de werken (’s avonds en ’s nachts) blijven de gewestwegen in kwestie in hun geheel afgesloten. Er wordt signalisatie geplaatst om het verkeer zo efficiënt mogelijk om te leiden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief