VOLLEZELE - Postuum single van Johnny White

C21

VOLLEZELE - Postuum single van Johnny White

Editiepajot_galmaarden_single_foto_marc_colpaert
Henri met de nieuwe single. - Marc Colpaert
 

De geplande single ‘Vlei je zachtjes in mijn armen’ van de onlangs overleden zanger Johnny White wordt vanaf vandaag als eerbetoon aan Johnny uitgebracht door zijn uitgeverij D & V, die de opbrengst schenkt aan ‘Kom op tegen Kanker’.

Het plotse overlijden van charme zanger Johnny White enkele dagen geleden kwam hard aan en veroorzaakte een ware mediastorm.

Eerst was de uitgave van zijn nieuwe single pas voorzien einde  februari, maar de druk vanuit de media, de fans en het publiek was veel te zwaar om het zolang uit te stellen. Zijn uitzonderlijke en herkenbare stemkwaliteit maakten hem uniek in Vlaanderen. In de week van zijn overlijden stond zijn nieuwe single ‘Vlei je zachtjes in mijn armen’ reeds aangekondigd voor uitgave. “Daar keek Johnny enorm naar uit, want het was een liedje dat speciaal op zijn lijf geschreven werd door Freddy Danau, Henri Spider en Eddy Govert en  die hem laat horen zoals in zijn beste dagen”, vertelde Henri Spider. Johnny zijn carrière zat de laatste maanden juist in de lift, sinds hij vorig jaar in september een nieuw album opnam en zijn optredens alsmaar toenamen. Zijn laatste single wordt thans als eerbetoon aan Johnny uitgebracht door zijn uitgeverij D & V die de opbrengst schenkt aan ‘Kom op tegen Kanker’. “Het zou mooi zijn indien Vlaanderen, Johnny nog eens massaal in de armen zou sluiten door deze single aan te schaffen en hem niet alleens een laatste hit maar ook een finaal eerbetoon zou brengen”, besluit Spider. De single kan men beluisteren en downloaden via meer dan dertig internationale verdelers waaronder iTunes via de link: https://itunes.apple.com/be/album/vlei-je-zachtjes-in-mijn-armen/id797640301?l=nl

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief