GALMAARDEN - Oudercomité investeert in speelmateriaal en een nieuwe leeshoek

C21

GALMAARDEN - Oudercomité investeert in speelmateriaal en een nieuwe leeshoek

Editiepajot_galmaarden_school_fot_colpaert__kopie_
Er werd een mooi leeshoekje gemaakt. Foto © Marc Colpaert
 

Het oudercomité van het Sint-Catharinacollege in de Bergstraat in Galmaarden verraste de kinderen met nieuwe tekeningen op de speelplaats en een knusse leeshoek. Daarnaast wordt nog eens 2.000 euro geïnvesteerd in nieuw speelmateriaal.

Tijdens de paasvakantie zette het oudercomité hun beste beentje voor en verrasten de kinderen van de school met tal van nieuwe schilderwerken op de speelplaats. “Zo werd er een nieuw hinkelspel, een parcours, een verspringspel, bloemetjes en andere versieringen aangebracht op onze speelplaats. En daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Dit zijn allemaal extra middelen om kinderen aangenaam bezig te houden tijdens de speeltijd”, zei vestigingsverantwoordelijke Eline De Pelseneer. Maar daar bleef het niet bij want tussen twee klassen in de inkomhal was er zo een vergeten hoekje. “Aangezien steeds meer kinderen de weg naar onze school vinden, was het oudercomité van mening dat dit hoekje best kon omgebouwd worden tot een knusse leeshoek. Er werden loungezeteltjes en mooie meubeltjes geplaatst en de nodige boeken en strips waren voor handen. Nu kunnen de kinderen als het eens slecht weer is gewoon even rustig iets lezen in dit hoekje”, aldus juf Eline.

En de kinderen van het Sint-Catharinacollege gaan binnenkort nog extra verwend worden. Zo gaat er een pergola geplaatst worden over de bestaande zandbak in de tuin. Het oudercomité investeert daarnaast nog eens tweeduizend euro voor tal van nieuw speelmateriaal zoals een groot damspel en een vier-op-een-rij spel voor op de speelplaats.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief