VOLLEZELE - Kunstenaar Wim Adriaenssens verhuist naar Spanje

C21

VOLLEZELE - Kunstenaar Wim Adriaenssens verhuist naar Spanje

Editiepajot_galmaarden_wim_awa__kopie_
Wim tussen de schilderijen die hij wenst te verkopen. - Foto © Marc Colpaert
 

Kunstenaar Wim Adriaenssens(47) uit de Beekstraat in Vollezele gaat eind dit jaar of begin volgend jaar definitief naar Spanje wonen. Hij gaat daar zoals hij hier al enkele jaren doet, proberen te leven van zijn schilderkunst. Nog tot het einde van het jaar organiseert hij een grote uitverkoop van zijn schilderijen in zijn atelier.

Wim Adriaenssens is al vele jaren actief als kunstenaar in het Pajottenland, onlangs stelde hij nog zijn werk tentoon in Coloma in Sint-Pieters-Leeuw. “Ik liep al jaren met de idee rond om ooit te verhuizen naar een warm land. Ik ben nu op een leeftijd

warme klimaat is de oorzaak dat hij gaat verhuizen. “Ik was hier in Vollezele een beetje uitgekeken en ben dus niet van plan om hier ooit nog terug te komen wonen. Daarom ook dat ik mijn woning ga verkopen. Indien dit vlug gaat dan bestaat de mogelijkheid dat ik nog dit jaar naar Spanje verhuis. Ik ga dan kiezen voor de regio van Altea in Spanje, daar woont langs de Middellandse zee een meer internationaal publiek, waar ik als kunstenaar beter aan mijn trekken ga komen”, vertelde Wim. Indien Spanje toch niet meevalt dan bestaat de kans dat hij toch nog terug naar België komt. “Dat zal dan niet meer naar het Pajottenland zijn, maar eerder ergens op een loft in Brussel. Ik ga vandaag ook al regelmatig naar onze hoofdstad, die stad leeft met al die nationaliteiten, helemaal anders dan Vollezele. Al heb ik hier natuurlijk ook ooit graag gewoond.”

Vanaf volgende maand zijn er tevens schilderijen van Wim te bekijken in het gemeentehuis van Galmaarden. Door zijn verhuis gaat hij een grote opkuis maken in zijn atelier en doet hij een tweehonderdtal schilderijen en pentekeningen van de hand.

Wie een kijkje wil komen nemen, dat kan na afspraak: 0478 /96.10.37.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief