GALMAARDEN - CD van Henri Spider weer verkrijgbaar

C21

GALMAARDEN - CD van Henri Spider weer verkrijgbaar

Colpaert_galmaarden_spider_1
 

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat Henri Spider de CD ‘Villezjiel’(Vollezele) uitbracht. Nadat de voorraad uitgeput was bleven er zoveel mensen vragen voor een exemplaar dat er een nieuwe persing gerealiseerd werd.

De verkoop van deze unieke cd voor Vollezele, over de mensen van Vollezele, werd vorig jaar uitsluitend via diverse Vollezeelse locaties verkocht en de volledige opbrengst – meer dan 2.500 euro -  ging naar de Galmaardse kanker vereniging ‘Samen Helpen’.

In december vorig jaar werd de verkoop afgesloten, toen bleek dat de volledige voorraad uitverkocht was. Maar de vraag naar de cd bleef ook na een jaar nog steeds aanhouden, en daarom werd een nieuwe persing gerealiseerd, waarvan de verkoop inmiddels terug is opgestart. Wie de cd nog in huis wil halen kan dit via de online shop www.dvshop.be, waar je niet alleen de cd zelf kan aankopen maar het nummer ‘Villezjiel’ ook kan downloaden. Bestellen kan ook per telefoon op het nummer 052/21.89.87. Wie de cd aankoopt krijgt deze zonder verzendingskosten aan huis bezorgd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief