LENNIK, MERCHTEM en GALMAARDEN in finale “Kunst Op Komst”

C21

LENNIK, MERCHTEM en GALMAARDEN in finale “Kunst Op Komst”

Editiepajot_lennik_geert_de_cuyper_foto_erik_o

Schepen Geert De Cuyper van Lennik: “Het gemeentebestuur is ten zeerste verheugd over het feit dat de gemeente Lennik, samen met Merchtem en Galmaarden, weerhouden werd voor de finale”.

“Het verslag van de beoordelingscommissie benadrukt de sterke punten van ons dossier: een zeer mooie verwoording van onze kandidatuurstelling door de Lennikse dichter Ivo Van Strijtem, een visie die zeer rijk en sterk aanwezig is , een originele invalshoek en een locatie die zeer veel potenties inhoudt”.  

“Het weerhouden van Lennik als finalist is een stimulans voor de gemeente om met volle kracht dit project verder uit te werken met de bedoeling het kunstwerk 'Dansant' een mooie plaats te geven in hartje Lennik op het voormalig kerkhof van Sint-Kwintens-Lennik”.

“De voorbije actie in de lente van 2008 rond ' Het mooiste dorp van Vlaanderen', waarbij Lennik op de tweede plaats is geëindigd in de provincie Vlaams-Brabant, heeft aangetoond dat, wanneer de Lennikse Verenigingen, de Lennikse bevolking en de Dienst Vrije Tijd van de gemeente hun krachten bundelen, er een zeer mooi resultaat kan bereikt worden. Lennik gaat ervoor”, besluit de Lennikse schepen Geert De Cuyper.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2009
Erik O
Erik O
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief