HERNE - Fietszoektocht van mei tot eind september

C21

HERNE - Fietszoektocht van mei tot eind september

Zomerrally_rlzzz_-_repro_editiepajot
Op de fiets met het RLZZZ Repro Editiepajot

“Fiets van kerk tot kerk door het Pajottenland en ontdek de verborgen hoekjes en adembenemende vergezichten in ons landschap aan de hand van een vragenzoektocht”.  Dit is de opdracht van de “Zomerrally”, een organisatie het Regionaal Landschap Zenne, Zuun & Zoniën vzw met de steun van de Vlaamse Overheid.

Het rallyparcours 2009 is nagenoeg 40 km lang en doet prachtige plaatsen aan in Herne, Oetingen, Galmaarden en Vollezele. Het RLZZZ helpt de deelnemer op weg met een uitgestippeld traject en een vragenlijst. Deze lijst kan bekomen worden na inschrijving via het Regionaal Landschap. Het reglement en bijkomende informatie is vanaf 9 mei ook te lezen op www.rlzzz.be.

De fietszoektocht loopt van 9 mei tot 30 september. Wie ten laatste op 10 oktober zijn ingevuld formulier inlevert maakt kans op een prijs uit een rijkelijk gevulde prijzenpot met ondermeer een duo-ballonvaart over het Pajottenland ter waarde van 300 euro.

De lancering van de fietszoektocht gaat door op 9 mei om 13u aan de sporthal de Hernekouter in Herne tijdens de fietshappening “Kijk, ik fiets” een initiatief van de sportregio Pajottenland en de gemeentelijke sportdienst.

Deelnemen kost 5 euro per antwoordformulier.

De fietstocht is een activiteit die hoort bij de week van het Pajottenland. 
Meer info op
www.weekvanhetpajottenland.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief