GALMAARDEN - Tien jaar Nieuw Tollembeeks Toneel

C21

GALMAARDEN - Tien jaar Nieuw Tollembeeks Toneel

2008-03-05_tollembeek_ntt_1
 

Het Nieuw Tollembeeks Toneel (NTT) speelt dit jaar haar tiende productiejaar. Deze keer spelen ze de jubilieumproductie‘ Kabaal in de kleedkamer’. Dit gaat door op 14, 15, 16, 21 en 22 maart in de zaal Willem Tell in Tollembeek.

“ Een mijlpaal voor het Tollembeeks theaterleven, 10 jaar met vallen en opstaan, met het uittesten van allerlei speelstijlen, opleiden en inschakelen van jongeren, kortom bezig zijn met het zoeken en bepalen van onze plaats in het vrij druk bezette theaterlandschap”, aldus Diane Mertens van het NTT.
Kabaal in de kleedkamer is een hilarische klucht over de muizenissen in de kleedkamers van een theater. De huisregisseur heeft een speciale aanpak in gedachte: de actrices mogen zelf onder elkaar uitmaken wie de vrouwelijke hoofdrol mag gaan vertolken. De gevolgen zijn niet te overzien.
De regie is in handen van Diane Mertens en de speeldagen zijn: vrijdag 14 -21 maart; zaterdag 15- 22 maart om 20u. en op zondag 16 maart om 19u., telkens in de zaal Willem Tell in Tollembeek

De reservatie is verplicht en kan elke werkdag van 18 tot 20u. bij Nathalie 0472/86.97.68 of via de website www.toneelntt.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief