GALMAARDEN -De garageverkoop 2021 inschrijven tot 15 juli

C21

GALMAARDEN -De garageverkoop 2021 inschrijven tot 15 juli

Colpaert_galmaarden_gemeentehuis_2__kopie_
Nog tot 15 juli inschrijven voor de garageverkoop. - Foto Marc Colpaert
 
De garageverkoop die in Galmaarden moest doorgaan op 30 mei is ondertussen uitgesteld naar 29 augustus, indien u nog niet ingeschreven bent, dan mag je dit nog doen tot 15 juli. De coronacrisis maakt het moeilijk om echt vooruit te plannen, want alles hangt af van de epidemiologische situatie. Omwille van de huidige situatie en maatregelen en met het vooruitzicht op een mooie zomer werd de garageverkoop, die ging doorgaan op 30 mei, uitgesteld naar 29 augustus.
 
Rommelmarkten zijn opnieuw toegelaten, maar bij een garageverkoop is het moeilijk om te controleren of alle maatregelen door enerzijds de deelnemers, maar anderzijds ook de bezoekers (mondmasker, afstand, aantal mensen per oppervlakte,…) worden nageleefd. Aangezien de maatregelen momenteel en zeker tegen het einde van de zomervakantie opnieuw wat versoepeld zullen zijn, gaat de garageverkoop door op 29 augustus. Alle inwoners die zich al hadden ingeschreven werden gecontacteerd. Aan hen werd gevraagd hun inschrijving over te zetten naar augustus indien ze dan ook wensen deel te nemen.
 
Inwoners die zich niet hadden ingeschreven, maar zich wel willen inschrijven voor de editie van augustus 2021, kunnen zich nog tot 15 juli inschrijven via https://forms.gle/DgrqgPJQN67zZKum9  of door een mailtje te sturen naar cultuur@galmaarden.be.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 14 sep 2021
Marc Colpaert | 11 sep 2021

archief